Klauzula informacyjna

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

Administrator Danych Osobowych ("Administrator")


Lucyna Musiał, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą Firma Handlowa A.T.L., wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 621 135 70 96, 63-700 Krotoszyn - Konarzew ul. Baszkowska 2.

Dane osobowe i prywatność

Jeśli zamierzasz założyć Konto Użytkownika oraz korzystać z naszych usług, zostaniesz poproszony o podanie nam Twoich danych osobowych.
Twoje dane przetwarzane są przez nas we wskazanych poniżej celach, związanych z funkcjonowaniem Sklepu i świadczeniem usług w nim oferowanych („Usługi”).

Cel przetwarzania:

W zależności od tego, na co się zdecydujesz, może to być:
    - Świadczenie usług oferowanych w Sklepie
    - Realizacja Twoich zamówień
    - Marketing bezpośredni oferowanych usług, inny niż newsletter

Podstawa przetwarzania:

   
- Umowa sprzedaży lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Ciążący na nas obowiązek prawny, np. związany z rachunkowością (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
    - Umowa o świadczenie usług lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony ewentualnych  roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na prowadzeniu marketingu bezpośredniego (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na przetwarzaniu danych w celach analitycznych i statystycznych (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na badaniu satysfakcji klientów (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)

Podanie danych jest dobrowolne, ale w niektórych przypadkach może być konieczne do zawarcia umowy. Skutek niepodania danych w zależności od celu w jakim są podawane:  brak możliwości zarejestrowania się w Sklepie, brak możliwości korzystania z usług Sklepu, brak możliwości dokonania zakupów w Sklepie.

Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody możesz skontaktować się z punktem obsługi klienta w naszej siedzibie bądź biurze 63-700 Krotoszyn - Konarzew ul. Baszkowska 2. lub wysyłając wiadomość e-mail na adres: biuro@atl-agro.pl. Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Dowiedz się więcej na: Polityka Prywatności

zamknij
ATL-AGRO Zaopatrzenie rolnictwa - Sklep online
Nowy Poidło podgrzewane STALCHO, 24 V/50 W, La Buvette Zobacz większe

Poidło podgrzewane STALCHO, 24 V/50 W, La Buvette

Nowy produkt

Realizacja zamówień do 14 dni.

Więcej szczegółów

1 520,00 zł brutto

Więcej informacji

Poidło podgrzewane przeznaczone do pojenia zwierząt w budynkach inwentarskich oraz na zewnątrz budynków gdzie istnieje ryzyko zamarzania.

  • Dzięki grzałce umieszczonej pod miską poidła woda i zawór nie zamarzają nawet do -30 ºC (80W)
  •  Nadaje się do 10 krów mlecznych lub 20 dużych zwierząt ras mięsnych
  • Do instalacji na rurze PE lub betonowej o średnicy wewnętrznej 300 mm
  • Poidło z językiem ze stali szlachetnej
  • Zasilane bezpiecznym napięciem 24 V - transformator sprzedawany oddzielnie - możliwość podłączenia kilku poideł do jednego transformatora.
  • Przepływ wody 13l/min przy 3 barach

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Poidło podgrzewane STALCHO, 24 V/50 W, La Buvette

Poidło podgrzewane STALCHO, 24 V/50 W, La Buvette

Realizacja zamówień do 14 dni.