Klauzula informacyjna

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

Administrator Danych Osobowych ("Administrator")


Lucyna Musiał, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą Firma Handlowa A.T.L., wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 621 135 70 96, 63-700 Krotoszyn - Konarzew ul. Baszkowska 2.

Dane osobowe i prywatność

Jeśli zamierzasz założyć Konto Użytkownika oraz korzystać z naszych usług, zostaniesz poproszony o podanie nam Twoich danych osobowych.
Twoje dane przetwarzane są przez nas we wskazanych poniżej celach, związanych z funkcjonowaniem Sklepu i świadczeniem usług w nim oferowanych („Usługi”).

Cel przetwarzania:

W zależności od tego, na co się zdecydujesz, może to być:
    - Świadczenie usług oferowanych w Sklepie
    - Realizacja Twoich zamówień
    - Marketing bezpośredni oferowanych usług, inny niż newsletter

Podstawa przetwarzania:

   
- Umowa sprzedaży lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Ciążący na nas obowiązek prawny, np. związany z rachunkowością (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
    - Umowa o świadczenie usług lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony ewentualnych  roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na prowadzeniu marketingu bezpośredniego (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na przetwarzaniu danych w celach analitycznych i statystycznych (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na badaniu satysfakcji klientów (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)

Podanie danych jest dobrowolne, ale w niektórych przypadkach może być konieczne do zawarcia umowy. Skutek niepodania danych w zależności od celu w jakim są podawane:  brak możliwości zarejestrowania się w Sklepie, brak możliwości korzystania z usług Sklepu, brak możliwości dokonania zakupów w Sklepie.

Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody możesz skontaktować się z punktem obsługi klienta w naszej siedzibie bądź biurze 63-700 Krotoszyn - Konarzew ul. Baszkowska 2. lub wysyłając wiadomość e-mail na adres: biuro@atl-agro.pl. Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Dowiedz się więcej na: Polityka Prywatności

zamknij
ATL-AGRO Zaopatrzenie rolnictwa - Sklep online
GRANUKLAT NA MYSZY I SZCZUIRY 1kg Zobacz większe

Trutka na myszy i szczury, granulat 1 kg, Extrat, bromadiolon

5908266929880

Nowy produkt

GRANULAT NA MYSZYN I SZCZURY 1kg

WYSYŁKA 1-3 DNI ROBOCZYCH.

Aby zamówić produkt z wysyłką bądź więcej produktów prosimy o kontakt telefoniczny : 602-833-100

Więcej szczegółów

27,00 zł brutto

Więcej informacji

EXTRAT - bromadiolon granulat na szczury i myszy 1 kg Silna trutka EXTRAT w formie granulatu - wyjątkowo atrakcyjna dla myszy i szczurów!

  • Gotowa do użycia trutka granulowana wzbogacona o wzmacniacze smaku i zapachu - wyjątkowo atrakcyjna dla gryzoni.
  • Skuteczna przeciw wszystkim gryzoniom!
  • Może być stosowana wewnątrz i na zewnątrz pomieszczeń, jeżeli jest chroniony przed wilgocią (najlepiej w stacji deratyzacyjnej, dostępnej również w naszej ofercie).
  • Zawiera wyjątkowo mocny środek drugiej generacji bromadiolon 0,05g/kg
  • Nowa jakość, połączenie wysokiej trwałości i zabójczej skuteczności. Przed użyciem trutki na myszy i szczury EXTRAT zaleca się ocenić stopień nasilenia problemu.

Stosowanie: Umieścić trutkę w miejscach gdzie widoczne są oznaki bytowania i działalności gryzoni (np. świeże odchody).

Monitoruj obecność gryzoni (nadgryzione saszetki świadczą o bytowaniu gryzoni).

Trutkę EXTRAT należy umieścić wzdłuż ścian pomieszczeń w zabezpieczonych przed niepożądanym otwarciem karmnikach, stacjach deratyzacyjnych (również dostępnych w naszej ofercie).

W trakcie stosowania środka gryzoniobójczego należy regularnie sprawdzać teren, w przypadku zidentyfikowania martwych gryzoni należy się ich pozbyć.

W przypadku ubywania środka należy regularnie go uzupełniać - jeżeli zostanie całkowicie spożyty w danym punkcie należy zwiększyć jego ilość. Usuń trutkę po zakończeniu akcji deratyzacyjnej

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Trutka na myszy i szczury, granulat 1 kg, Extrat, bromadiolon

Trutka na myszy i szczury, granulat 1 kg, Extrat, bromadiolon

GRANULAT NA MYSZYN I SZCZURY 1kg

WYSYŁKA 1-3 DNI ROBOCZYCH.

Aby zamówić produkt z wysyłką bądź więcej produktów prosimy o kontakt telefoniczny : 602-833-100