Klauzula informacyjna

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

Administrator Danych Osobowych ("Administrator")


Lucyna Musiał, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą Firma Handlowa A.T.L., wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 621 135 70 96, 63-700 Krotoszyn - Konarzew ul. Baszkowska 2.

Dane osobowe i prywatność

Jeśli zamierzasz założyć Konto Użytkownika oraz korzystać z naszych usług, zostaniesz poproszony o podanie nam Twoich danych osobowych.
Twoje dane przetwarzane są przez nas we wskazanych poniżej celach, związanych z funkcjonowaniem Sklepu i świadczeniem usług w nim oferowanych („Usługi”).

Cel przetwarzania:

W zależności od tego, na co się zdecydujesz, może to być:
    - Świadczenie usług oferowanych w Sklepie
    - Realizacja Twoich zamówień
    - Marketing bezpośredni oferowanych usług, inny niż newsletter

Podstawa przetwarzania:

   
- Umowa sprzedaży lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Ciążący na nas obowiązek prawny, np. związany z rachunkowością (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
    - Umowa o świadczenie usług lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony ewentualnych  roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na prowadzeniu marketingu bezpośredniego (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na przetwarzaniu danych w celach analitycznych i statystycznych (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na badaniu satysfakcji klientów (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)

Podanie danych jest dobrowolne, ale w niektórych przypadkach może być konieczne do zawarcia umowy. Skutek niepodania danych w zależności od celu w jakim są podawane:  brak możliwości zarejestrowania się w Sklepie, brak możliwości korzystania z usług Sklepu, brak możliwości dokonania zakupów w Sklepie.

Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody możesz skontaktować się z punktem obsługi klienta w naszej siedzibie bądź biurze 63-700 Krotoszyn - Konarzew ul. Baszkowska 2. lub wysyłając wiadomość e-mail na adres: biuro@atl-agro.pl. Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Dowiedz się więcej na: Polityka Prywatności

zamknij
ATL-AGRO Zaopatrzenie rolnictwa - Sklep online

Gliceryna paszowa 99,5 % (czysta, krystaliczna) - 29 kg.

Nowy produkt

Gliceryna 99,5 % (czysta, krystaliczna), energia dla bydła.

W opakowaniu 29 kg.

Przesyłka GRATIS!

Więcej szczegółów

174,00 zł brutto

Więcej informacji

Gliceryna (w odróżnieniu do glikolu propylenowego) ma słodki smak przez co jest chętnie pobierana
przez zwierzęta i jest produktem naturalnym. Ponadto nie zakwasza żwacza jak w przypadku melasy.

Dodatkowo jest źródłem energii w okresie laktacji, zapewnia dobrą kondycję krów oraz zapobiega wysychaniu, zagrzewaniu, a także przymarzaniu paszy.

Na rynku dostępnych jest wiele wariantów gliceryny (o różnym udziale glicerolu). Najlepszą jest jednak ta z najwyższą % zawartością glicerolu!
Im więcej będzie % glicerolu w glicerynie tym wyższa będzie wartość energetyczna dodatku (a więc mniejszy udział w dawce) i mniejsze ryzyko zatruwania swoich zwierząt, np. toksycznym metanolem (który dodatkowo obciąży już i tak zmęczoną wątrobę)!

Dawkowanie:
Krowy mleczne:
- przed wycieleniem (ok. 2 tygodnie) - 300 g/szt./dzień,
- po wycieleniu 200-300 g/szt./dzień,
Opasy: 100-200 g/szt./dzień.
Parametry:
• Zawartość glicerolu: - min 99,5 %;
• Zawartość metanolu: max 0 %;
• Zawartość chlorku sodu: max 10 ppm;
• Zawartość wody: max 0,1 %.

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Gliceryna paszowa 99,5 % (czysta, krystaliczna) - 29 kg.

Gliceryna paszowa 99,5 % (czysta, krystaliczna) - 29 kg.

Gliceryna 99,5 % (czysta, krystaliczna), energia dla bydła.

W opakowaniu 29 kg.

Przesyłka GRATIS!