Klauzula informacyjna

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

Administrator Danych Osobowych ("Administrator")


Lucyna Musiał, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą Firma Handlowa A.T.L., wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 621 135 70 96, 63-700 Krotoszyn - Konarzew ul. Baszkowska 2.

Dane osobowe i prywatność

Jeśli zamierzasz założyć Konto Użytkownika oraz korzystać z naszych usług, zostaniesz poproszony o podanie nam Twoich danych osobowych.
Twoje dane przetwarzane są przez nas we wskazanych poniżej celach, związanych z funkcjonowaniem Sklepu i świadczeniem usług w nim oferowanych („Usługi”).

Cel przetwarzania:

W zależności od tego, na co się zdecydujesz, może to być:
    - Świadczenie usług oferowanych w Sklepie
    - Realizacja Twoich zamówień
    - Marketing bezpośredni oferowanych usług, inny niż newsletter

Podstawa przetwarzania:

   
- Umowa sprzedaży lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Ciążący na nas obowiązek prawny, np. związany z rachunkowością (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
    - Umowa o świadczenie usług lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony ewentualnych  roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na prowadzeniu marketingu bezpośredniego (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na przetwarzaniu danych w celach analitycznych i statystycznych (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na badaniu satysfakcji klientów (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)

Podanie danych jest dobrowolne, ale w niektórych przypadkach może być konieczne do zawarcia umowy. Skutek niepodania danych w zależności od celu w jakim są podawane:  brak możliwości zarejestrowania się w Sklepie, brak możliwości korzystania z usług Sklepu, brak możliwości dokonania zakupów w Sklepie.

Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody możesz skontaktować się z punktem obsługi klienta w naszej siedzibie bądź biurze 63-700 Krotoszyn - Konarzew ul. Baszkowska 2. lub wysyłając wiadomość e-mail na adres: biuro@atl-agro.pl. Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Dowiedz się więcej na: Polityka Prywatności

zamknij
ATL-AGRO Zaopatrzenie rolnictwa - Sklep online

Suche drożdże piwne paszowe – wysokiej jakości białko - min 40%

Nowy produkt

Wysyłka 1-3 dni

Drożdże paszowe alkoholowe, produkt bez GMO.

Więcej szczegółów

2 337,00 zł brutto

Więcej informacji

Produkt uzyskiwany z płynnych drożdży piwowarskich metodą suszenia rozpryskowego.
Są stosowane jako białkowo-witaminowe i terapeutyczno-lecznicze uzupełnienie diety zwierząt i ptaków. Bogate na witaminy B.

Drożdże są materiałem biologicznie martwym ponieważ są dezaktywowane wysoką temperaturą. Tym sposobem uzyskuje się bardzo wysokiej jakości materiał paszowy.
Pomagają zwiększyć przyrost masy u zwierząt rzeźnych, zwiększyć produkcję mleka
u krów i kóz oraz zwiększyć wydajność nieśną u kur, kaczek i gęsi.

Właściwości:
- posiadają właściwości buforujące;
- są nośnikiem aktywnych składników pokarmowych;
- stanowią źródło doskonałego białka i witamin (szczególnie z grupy B), substancji           biologicznie czynnych i składników mineralnych;
- mają naturalnie chronione białko;
- posiadają szerokie właściwości probiotyczne;
- stymulują odporność i rozwój pożytecznych bakterii;
- obniżają ilość zaburzeń w procesie trawienia;
- regulują równowagę fizjologiczną jelit;
- regulują gospodarkę kwasową żołądka i jelit;
- wpływają na zdrowy rozwój racic, kopyt i sierści;
- zwiększają pobranie paszy;

- kwaś

Skład :
- sucha masa – 87%;
- wilgotność - 13 %
- białko ogólne min 40%;
- tłuszcz 3%;
- włókno 8%;
- popiół 7%.

Dawkowanie:
- bydło 10-15%, do koncentratu nawet 50%
- cielęta max 5%;
- trzoda 5-10%.

Opakowanie:
Worek Big Bag

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Suche drożdże piwne paszowe – wysokiej jakości białko - min 40%

Suche drożdże piwne paszowe – wysokiej jakości białko - min 40%

Wysyłka 1-3 dni

Drożdże paszowe alkoholowe, produkt bez GMO.