Klauzula informacyjna

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

Administrator Danych Osobowych ("Administrator")


Lucyna Musiał, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą Firma Handlowa A.T.L., wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 621 135 70 96, 63-700 Krotoszyn - Konarzew ul. Baszkowska 2.

Dane osobowe i prywatność

Jeśli zamierzasz założyć Konto Użytkownika oraz korzystać z naszych usług, zostaniesz poproszony o podanie nam Twoich danych osobowych.
Twoje dane przetwarzane są przez nas we wskazanych poniżej celach, związanych z funkcjonowaniem Sklepu i świadczeniem usług w nim oferowanych („Usługi”).

Cel przetwarzania:

W zależności od tego, na co się zdecydujesz, może to być:
    - Świadczenie usług oferowanych w Sklepie
    - Realizacja Twoich zamówień
    - Marketing bezpośredni oferowanych usług, inny niż newsletter

Podstawa przetwarzania:

   
- Umowa sprzedaży lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Ciążący na nas obowiązek prawny, np. związany z rachunkowością (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
    - Umowa o świadczenie usług lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony ewentualnych  roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na prowadzeniu marketingu bezpośredniego (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na przetwarzaniu danych w celach analitycznych i statystycznych (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na badaniu satysfakcji klientów (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)

Podanie danych jest dobrowolne, ale w niektórych przypadkach może być konieczne do zawarcia umowy. Skutek niepodania danych w zależności od celu w jakim są podawane:  brak możliwości zarejestrowania się w Sklepie, brak możliwości korzystania z usług Sklepu, brak możliwości dokonania zakupów w Sklepie.

Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody możesz skontaktować się z punktem obsługi klienta w naszej siedzibie bądź biurze 63-700 Krotoszyn - Konarzew ul. Baszkowska 2. lub wysyłając wiadomość e-mail na adres: biuro@atl-agro.pl. Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Dowiedz się więcej na: Polityka Prywatności

zamknij
ATL-AGRO Zaopatrzenie rolnictwa - Sklep online
Pójło poporodowe LACTOFIT DRINK 1kg Zobacz większe

Pójło poporodowe LACTOFIT DRINK 1kg

Nowy produkt

LACTOFIT DRINK 1kg

NOWOŚĆ

SPRAWDZONA JAKOŚĆ W NISKIEJ CENIE

WYSYŁKA 1-3 DNI ROBOCZYCH.

Więcej szczegółów

20,00 zł brutto

Rabaty ilościowe

IlośćRabatOszczędzasz
10 0,50 zł Do 5,00 zł
30 1,50 zł Do 45,00 zł

Więcej informacji

LACTOFIT DRINK 1kg.

Pójło dla krów bezpośrednio po wycieleniu do podawania z wodą.

* Ogranicza występowanie porażeń poporodowych oraz zatrzymań łożyska
* Uzupełnia utraconą energię i elektrolity w trakcie porodu.


ZALECENIA DO STOSOWANIA: Niedobór wapnia, porażenie poporodowe, utrata energii i elektrolitów w trakcie porodu. Ryzyko przesunięcia trawieńca, zaburzenia metaboliczne i odwodnienie.


DZIAŁANIE: dostarcza energię, witaminy, makro i mikroelementy. Przywraca równowagę gospodarki wodno-elektrolitowej organizmu i pobudza apetyt.Wypełnia żwacz i ogranicza ryzyko przemieszania trawieńca. Zmniejsza ryzyko wystąpienia zalegań poporodowych i chorób metabolicznych. Zapobiega zatrzymaniom łożyska i stymuluje aktywność układu rozrodczego.

1 kg preparatu kosztuje 20 zł- jest to nie wysoka cena w przeliczeniu na zdrowie krowy! Lepiej zapobiegać- niż potem leczyć.

Masz więcej krów- kupujesz jeszcze taniej!!
10 sztuk za 195,00 zł
30 sztuk za 555,00 zł

Pójło poporodowe, porażenia poporodowe, trawieniec LACTOFIT DRINK

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Pójło poporodowe LACTOFIT DRINK 1kg

Pójło poporodowe LACTOFIT DRINK 1kg

LACTOFIT DRINK 1kg

NOWOŚĆ

SPRAWDZONA JAKOŚĆ W NISKIEJ CENIE

WYSYŁKA 1-3 DNI ROBOCZYCH.