Klauzula informacyjna

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

Administrator Danych Osobowych ("Administrator")


Lucyna Musiał, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą Firma Handlowa A.T.L., wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 621 135 70 96, 63-700 Krotoszyn - Konarzew ul. Baszkowska 2.

Dane osobowe i prywatność

Jeśli zamierzasz założyć Konto Użytkownika oraz korzystać z naszych usług, zostaniesz poproszony o podanie nam Twoich danych osobowych.
Twoje dane przetwarzane są przez nas we wskazanych poniżej celach, związanych z funkcjonowaniem Sklepu i świadczeniem usług w nim oferowanych („Usługi”).

Cel przetwarzania:

W zależności od tego, na co się zdecydujesz, może to być:
    - Świadczenie usług oferowanych w Sklepie
    - Realizacja Twoich zamówień
    - Marketing bezpośredni oferowanych usług, inny niż newsletter

Podstawa przetwarzania:

   
- Umowa sprzedaży lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Ciążący na nas obowiązek prawny, np. związany z rachunkowością (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
    - Umowa o świadczenie usług lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony ewentualnych  roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na prowadzeniu marketingu bezpośredniego (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na przetwarzaniu danych w celach analitycznych i statystycznych (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na badaniu satysfakcji klientów (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)

Podanie danych jest dobrowolne, ale w niektórych przypadkach może być konieczne do zawarcia umowy. Skutek niepodania danych w zależności od celu w jakim są podawane:  brak możliwości zarejestrowania się w Sklepie, brak możliwości korzystania z usług Sklepu, brak możliwości dokonania zakupów w Sklepie.

Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody możesz skontaktować się z punktem obsługi klienta w naszej siedzibie bądź biurze 63-700 Krotoszyn - Konarzew ul. Baszkowska 2. lub wysyłając wiadomość e-mail na adres: biuro@atl-agro.pl. Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Dowiedz się więcej na: Polityka Prywatności

zamknij
ATL-AGRO Zaopatrzenie rolnictwa - Sklep online
Pójło poporodowe, dla krów bezpośrednio po wycieleniu - STARTUP drink Zobacz większe

Pójło poporodowe, dla krów bezpośrednio po wycieleniu - STARTUP drink

Nowy produkt

Poporodowe poporodowe, pójło dla krów mlecznych – STARTUP drink.

Produkt wolny od GMO.

Wysyłka 1-3 dni

Więcej szczegółów

22,00 zł brutto

Rabaty ilościowe

IlośćRabatOszczędzasz
10 2,50 zł Do 25,00 zł
30 3,50 zł Do 105,00 zł

Więcej informacji

STARTUP drink proszek do sporządzania pójła dla krów bezpośrednio po wycieleniu.
Zawiera w swoim składzie substancje energetyczne oraz witaminowo-mineralne. Przywraca równowagę gospodarki wodno-elektrolitowej organizmu i pobudza apetyt. Wypełnia żwacz i ogranicza ryzyko przemieszczenia trawieńca. Zmniejsza ryzyko wystąpienia zalegań poporodowych i chorób metabolicznych. Zapobiega zatrzymaniom łożyska i stymuluje aktywność układu rozrodczego.

Zalety stosowania:
- ogranicza występowanie porażeń poporodowych;
- przyśpiesza wydalenie łożyska;
- uzupełnia utraconą energię i elektrolity w trakcie porodu.

Stosowanie:
Preparat przeznaczony do sporządzenia pójła i podaniu do wypicia każdej świeżo wycielonej krowy (bezpośrednio po porodzie). Wymieszać 1 kg preparatu w 5-10 l gorącej wody (około 50 0C). Po rozpuszczeniu beżowego proszku roztwór stanie się brązowy. Dopełnić zimną wodą do objętości 20-30 l i podać krowie do wypicia. Po wypiciu przygotowanego pójła w ilości min. 20-30 l można podać jeszcze krowie ciepła wodę.
W razie potrzeby (słabe krowy, brak apetytu) podawanie pójła można przedłużyć do 2-3 dni po wycieleniu dodatkowo w ilości 10 – 15 l dziennie ( 25-50g mieszanki na 1 l ciepłej wody). Wskazane zasięgnąć porady lek. wet. lub specjalisty ds. żywienia.

Skład:

• glukoza,
• laktoza,
• elektrolity,
• aminokwasy,
• witaminy A, B, C, D3, E;
• mikroelementy,
• żywe kultury drożdży.

Opakowanie 1 kg.

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Pójło poporodowe, dla krów bezpośrednio po wycieleniu - STARTUP drink

Pójło poporodowe, dla krów bezpośrednio po wycieleniu - STARTUP drink

Poporodowe poporodowe, pójło dla krów mlecznych – STARTUP drink.

Produkt wolny od GMO.

Wysyłka 1-3 dni