Klauzula informacyjna

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

Administrator Danych Osobowych ("Administrator")


Lucyna Musiał, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą Firma Handlowa A.T.L., wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 621 135 70 96, 63-700 Krotoszyn - Konarzew ul. Baszkowska 2.

Dane osobowe i prywatność

Jeśli zamierzasz założyć Konto Użytkownika oraz korzystać z naszych usług, zostaniesz poproszony o podanie nam Twoich danych osobowych.
Twoje dane przetwarzane są przez nas we wskazanych poniżej celach, związanych z funkcjonowaniem Sklepu i świadczeniem usług w nim oferowanych („Usługi”).

Cel przetwarzania:

W zależności od tego, na co się zdecydujesz, może to być:
    - Świadczenie usług oferowanych w Sklepie
    - Realizacja Twoich zamówień
    - Marketing bezpośredni oferowanych usług, inny niż newsletter

Podstawa przetwarzania:

   
- Umowa sprzedaży lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Ciążący na nas obowiązek prawny, np. związany z rachunkowością (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
    - Umowa o świadczenie usług lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony ewentualnych  roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na prowadzeniu marketingu bezpośredniego (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na przetwarzaniu danych w celach analitycznych i statystycznych (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na badaniu satysfakcji klientów (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)

Podanie danych jest dobrowolne, ale w niektórych przypadkach może być konieczne do zawarcia umowy. Skutek niepodania danych w zależności od celu w jakim są podawane:  brak możliwości zarejestrowania się w Sklepie, brak możliwości korzystania z usług Sklepu, brak możliwości dokonania zakupów w Sklepie.

Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody możesz skontaktować się z punktem obsługi klienta w naszej siedzibie bądź biurze 63-700 Krotoszyn - Konarzew ul. Baszkowska 2. lub wysyłając wiadomość e-mail na adres: biuro@atl-agro.pl. Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Dowiedz się więcej na: Polityka Prywatności

zamknij
ATL-AGRO Zaopatrzenie rolnictwa - Sklep online

Mleko dla cieląt brązowe 15kg MLECZNA PYCHA

Nowy produkt

Mleko dla cieląt "Mleczna Pycha"

dla cieląt od 14-dnia życia - z siemieniem lnianym.

Przed zakupem kilku produktów, proszę o kontakt telefoniczny ze sprzedającym w celu ustalenia kosztów wysyłki (możliwa wysyłka kilku produktów w jednej paczce).

Wysyłka 1-3 dni

Przy zamówieniu min.1000 kg - Dostawa w promieniu około 50 km od siedziby firmy. kod pocztowy 63-700 GRATIS

Więcej szczegółów

113,00 zł brutto

Więcej informacji

Mleko dla Cieląt : "Mleczna Pycha" BRĄZOWA z siemieniem lnianym, mleko zastępcze.

Jest to preparat mlekozastępczy dla cieląt od 15 dnia życia do końca okresu odpajania.

Stosowanie:

Rozpuścić 125g proszku w 1 litrze ciepłej wody o temperaturze 45-50 st. Celcjusza, i dokładnie wymieszać.

Podajemy cielęciu w temp. około 40 st.C.

Stosować w 2-3 odpojach dziennie, w ilości od 2 do 3 L póła na odpas.

Zalecany jest dostęp do świeżej wody oraz łatwostrawnej i przyswajalnej paszy treściwej np :

przystosowanej dla małych cieląt paszy Chrupka maluch (dostępna w sklepie)

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Mleko dla cieląt brązowe 15kg MLECZNA PYCHA

Mleko dla cieląt brązowe 15kg MLECZNA PYCHA

Mleko dla cieląt "Mleczna Pycha"

dla cieląt od 14-dnia życia - z siemieniem lnianym.

Przed zakupem kilku produktów, proszę o kontakt telefoniczny ze sprzedającym w celu ustalenia kosztów wysyłki (możliwa wysyłka kilku produktów w jednej paczce).

Wysyłka 1-3 dni

Przy zamówieniu min.1000 kg - Dostawa w promieniu około 50 km od siedziby firmy. kod pocztowy 63-700 GRATIS

Produkty powiązane