Klauzula informacyjna

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

Administrator Danych Osobowych ("Administrator")


Lucyna Musiał, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą Firma Handlowa A.T.L., wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 621 135 70 96, 63-700 Krotoszyn - Konarzew ul. Baszkowska 2.

Dane osobowe i prywatność

Jeśli zamierzasz założyć Konto Użytkownika oraz korzystać z naszych usług, zostaniesz poproszony o podanie nam Twoich danych osobowych.
Twoje dane przetwarzane są przez nas we wskazanych poniżej celach, związanych z funkcjonowaniem Sklepu i świadczeniem usług w nim oferowanych („Usługi”).

Cel przetwarzania:

W zależności od tego, na co się zdecydujesz, może to być:
    - Świadczenie usług oferowanych w Sklepie
    - Realizacja Twoich zamówień
    - Marketing bezpośredni oferowanych usług, inny niż newsletter

Podstawa przetwarzania:

   
- Umowa sprzedaży lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Ciążący na nas obowiązek prawny, np. związany z rachunkowością (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
    - Umowa o świadczenie usług lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony ewentualnych  roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na prowadzeniu marketingu bezpośredniego (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na przetwarzaniu danych w celach analitycznych i statystycznych (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na badaniu satysfakcji klientów (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)

Podanie danych jest dobrowolne, ale w niektórych przypadkach może być konieczne do zawarcia umowy. Skutek niepodania danych w zależności od celu w jakim są podawane:  brak możliwości zarejestrowania się w Sklepie, brak możliwości korzystania z usług Sklepu, brak możliwości dokonania zakupów w Sklepie.

Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody możesz skontaktować się z punktem obsługi klienta w naszej siedzibie bądź biurze 63-700 Krotoszyn - Konarzew ul. Baszkowska 2. lub wysyłając wiadomość e-mail na adres: biuro@atl-agro.pl. Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Dowiedz się więcej na: Polityka Prywatności

zamknij
ATL-AGRO Zaopatrzenie rolnictwa - Sklep online
Nowy PBN ULTRADIAR- preparat ograniczający biegunki u cieląt 100g Zobacz większe

PBN ULTRADIAR- preparat ograniczający biegunki u cieląt 100g

Nowy produkt

UNIKALNA FORMUŁA ZAWIERAJĄCA NATURALNE SKŁADNIKI O DZIAŁANIU PRZECIWBIEGUNKOWYM I OSŁANIAJĄCYM PRZEWÓD POKARMOWY.

W przypadku pytań prosimy kontaktować się po nr tel:

602 833 100 lub 572 722 077

Więcej szczegółów

15,00 zł brutto

Więcej informacji

MIESZANKA  PASZOWA  UZUPEŁNIAJĄCA  DLA  BYDŁA

OGRANICZA RYZYKO WYSTĘPOWANIA ZABURZEŃ TRAWIENNYCH (BIEGUNEK) U CIELĄT
UNIKALNA FORMUŁA ZAWIERAJĄCA NATURALNE SKŁADNIKI O DZIAŁANIU PRZECIWBIEGUNKOWYM I OSŁANIAJĄCYM PRZEWÓD POKARMOWY 

DO PODAWANIA Z WODĄ LUB MLEKIEM

Opakowanie: 100g

 

KORZYŚCI STOSOWANIA:

• szybko i skutecznie stabilizuje procesy trawienne

• ogranicza ryzyko odwodnienia

• osłania przewód pokarmowy

• dostarcza łatwo wchłanialnej energii

 

SKŁADNIKI AKTYWNE:
WĘGIEL ROŚLINNY • NATURALNE TANINY • BABKA JAJOWATA • PEKTYNY • MĄCZKA KAROB • ŻEL SKROBIOWY • WODOROWĘGLAN SODU • ELEKTROLITY

 

PRZEZNACZENIE:
Zaburzenia trawienia (biegunki cieląt różnej etiologii, niestrawności pokarmowe, transport, stres).

WŁAŚCIWOŚCI:
ULTRADIAR szybko i skutecznie stabilizuje pracę przewodu pokarmowego i ogranicza ryzyko wystąpienia biegunek u cieląt. Pektyny oraz specjalnie modyfikowana skrobia oraz śluzy i błonnik z babki jajowatej, pochłaniają duże ilości wody, pęcznieją wchłaniając wodę i tworzą warstwę osłaniającą jelita. Węgiel roślinny i naturalne taniny osłabiają działanie bakterii szkodliwych oraz hamują krwawienia w przewodzie pokarmowym, tworzą kompleksy z toksynami i powodują ich usuwanie z przewodu pokarmowego. Łatwo przyswajalna energia utrzymuje cielę w dobrej kondycji, a elektrolity nie dopuszczają do odwodnienia.

SKŁAD:
Dekstroza (glukoza) 13.2.2, produkty przetwarzania roślin (hydrolizowane taniny z Castanea sativa Mill., babka jajowata) 13.1.7, mączka karob 3.2.4, węgiel roślinny 7.13.1, pektyny 5.27.1, skrobia pszenna 13.3.1, skrobia ziemniaczana 13.3.2, chlorek sodu 11.4.1, chlorek potasu 11.5.1, wodorowęglan sodu 11.4.2. DODATKI/1kg: Sensoryczne 2b: substancje aromatyczne 1000mg.
SKŁAD ANALITYCZNY: Popiół surowy 28,3%, Białko surowe 6,5%, Oleje i tłuszcze surowe 2,1%, Włókno surowe 2,3%, Wilgotność 4,3%. Ca 0,03%, Na 1,55%, P 0,2%, K 0,94%.

INSTRUKCJA UŻYCIA:
Podawać po pojawieniu się pierwszych objawów biegunki, aż do ich ustąpienia.
CIELĘTA Z BIEGUNKĄ: 100g 2x/dzień w 2L ciepłej wody lub mleka (temp. 38°C).
STANY ZAGROŻENIA: 50g 1x/dzień zmieszać z wodą, mlekiem lub preparatem mlekozastępczym (temp. 38°C).
Zwykle podawanie preparatu przez 1-2 dni jest wystarczające. W razie potrzeby można podawać przez kilka kolejnych dni.

PRZEZNACZONE RÓWNIEŻ DLA DROBIU, TRZODY I GOŁĘBI

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

PBN ULTRADIAR- preparat ograniczający biegunki u cieląt 100g

PBN ULTRADIAR- preparat ograniczający biegunki u cieląt 100g

UNIKALNA FORMUŁA ZAWIERAJĄCA NATURALNE SKŁADNIKI O DZIAŁANIU PRZECIWBIEGUNKOWYM I OSŁANIAJĄCYM PRZEWÓD POKARMOWY.

W przypadku pytań prosimy kontaktować się po nr tel:

602 833 100 lub 572 722 077

Produkty powiązane