Klauzula informacyjna

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

Administrator Danych Osobowych ("Administrator")


Lucyna Musiał, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą Firma Handlowa A.T.L., wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 621 135 70 96, 63-700 Krotoszyn - Konarzew ul. Baszkowska 2.

Dane osobowe i prywatność

Jeśli zamierzasz założyć Konto Użytkownika oraz korzystać z naszych usług, zostaniesz poproszony o podanie nam Twoich danych osobowych.
Twoje dane przetwarzane są przez nas we wskazanych poniżej celach, związanych z funkcjonowaniem Sklepu i świadczeniem usług w nim oferowanych („Usługi”).

Cel przetwarzania:

W zależności od tego, na co się zdecydujesz, może to być:
    - Świadczenie usług oferowanych w Sklepie
    - Realizacja Twoich zamówień
    - Marketing bezpośredni oferowanych usług, inny niż newsletter

Podstawa przetwarzania:

   
- Umowa sprzedaży lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Ciążący na nas obowiązek prawny, np. związany z rachunkowością (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
    - Umowa o świadczenie usług lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony ewentualnych  roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na prowadzeniu marketingu bezpośredniego (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na przetwarzaniu danych w celach analitycznych i statystycznych (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na badaniu satysfakcji klientów (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)

Podanie danych jest dobrowolne, ale w niektórych przypadkach może być konieczne do zawarcia umowy. Skutek niepodania danych w zależności od celu w jakim są podawane:  brak możliwości zarejestrowania się w Sklepie, brak możliwości korzystania z usług Sklepu, brak możliwości dokonania zakupów w Sklepie.

Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody możesz skontaktować się z punktem obsługi klienta w naszej siedzibie bądź biurze 63-700 Krotoszyn - Konarzew ul. Baszkowska 2. lub wysyłając wiadomość e-mail na adres: biuro@atl-agro.pl. Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Dowiedz się więcej na: Polityka Prywatności

zamknij
ATL-AGRO Zaopatrzenie rolnictwa - Sklep online
Obniżka! Poidło izolowane Thermolac 40 GV Zobacz większe

Poidło izolowane, kulowe La Buvette THERMOLAC 40L

BU1672

Nowy produkt

Poidło izolowane 

kulowe La Buvette THERMOLAC 40L

Wysyłka w ciągu 3-5 dni 

Przed zakupem kilku produktów, proszę o kontakt telefoniczny ze sprzedającym w celu ustalenia kosztów wysyłki (możliwa wysyłka kilku produktów w jednej paczce).

Wszelkich informacji udzielamy również telefonicznie : 602-833-100

Więcej szczegółów

2 380,00 zł brutto

-100,00 zł

2 480,00 zł brutto

Więcej informacji

Poidło izolowane, kulowe La Buvette THERMOLAC 40L

  • Dzięki podwójnym ścianom izolowanym specjalną pianką poliuretanową, woda wewnątrz poidła utrzymuje stałą temperaturę od 3 do 5°C zimą, a latem od 10 do 12°C
  • W całości wykonane z wytrzymałego polietylenu
  • Odporne na temperaturę do - 30°C i nadaje się do montażu zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz budynków
  • Duży otwór spustowy o średnicy 100 mm pozwala opróżnić poidło w ciągu kilku sekund dzięki czemu czyszczenie poidła jest bardzo szybkie i łatwe
  • Opatentowany system otwierania pokrywy górnej


W komplecie z poidłem:

  • przewód przyłączeniowy zbrojony 1/2" o długości 60 cm
  • rura izolacyjna do przewodu wodnego o długości 1 m
  • uszczelka izolacyjna pod poidło
  • Przepływ wody 34 l/min przy 3 barach

Korzyści:

- Woda pozostaje długo czysta i izolowana
- Woda w misce nie zamarza do temperatury -15°                                                              

Zastosowanie:

- Nadaje się dla 20 zwierząt:

  • Bydła
  • Koni
  • Kozy
  • Owce


- Thermolac pracuje do temp. otoczenia ok. -30 °C

Właściwości:

- Ten model działa według zasady pracy termosu
- Z pływakiem
- Duży odpływ o O 100 mm z zatyczką izolującą

Przepływ

40 L/m

Kierunek przyłącza

dolne

Przyłącze

1/2 in

V

40 l

Materiał

polietylen

Długość

640 mm

Szerokość

660 mm

Wysokość

530 mm

Możliwość zamówienia części do poidła  : kule, uszczelki korka, śruby.... zadzwoń i powiedz co potrzebujesz.

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Poidło izolowane, kulowe La Buvette THERMOLAC 40L

Poidło izolowane, kulowe La Buvette THERMOLAC 40L

Poidło izolowane 

kulowe La Buvette THERMOLAC 40L

Wysyłka w ciągu 3-5 dni 

Przed zakupem kilku produktów, proszę o kontakt telefoniczny ze sprzedającym w celu ustalenia kosztów wysyłki (możliwa wysyłka kilku produktów w jednej paczce).

Wszelkich informacji udzielamy również telefonicznie : 602-833-100

Produkty powiązane