Klauzula informacyjna

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

Administrator Danych Osobowych ("Administrator")


Lucyna Musiał, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą Firma Handlowa A.T.L., wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 621 135 70 96, 63-700 Krotoszyn - Konarzew ul. Baszkowska 2.

Dane osobowe i prywatność

Jeśli zamierzasz założyć Konto Użytkownika oraz korzystać z naszych usług, zostaniesz poproszony o podanie nam Twoich danych osobowych.
Twoje dane przetwarzane są przez nas we wskazanych poniżej celach, związanych z funkcjonowaniem Sklepu i świadczeniem usług w nim oferowanych („Usługi”).

Cel przetwarzania:

W zależności od tego, na co się zdecydujesz, może to być:
    - Świadczenie usług oferowanych w Sklepie
    - Realizacja Twoich zamówień
    - Marketing bezpośredni oferowanych usług, inny niż newsletter

Podstawa przetwarzania:

   
- Umowa sprzedaży lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Ciążący na nas obowiązek prawny, np. związany z rachunkowością (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
    - Umowa o świadczenie usług lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony ewentualnych  roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na prowadzeniu marketingu bezpośredniego (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na przetwarzaniu danych w celach analitycznych i statystycznych (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na badaniu satysfakcji klientów (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)

Podanie danych jest dobrowolne, ale w niektórych przypadkach może być konieczne do zawarcia umowy. Skutek niepodania danych w zależności od celu w jakim są podawane:  brak możliwości zarejestrowania się w Sklepie, brak możliwości korzystania z usług Sklepu, brak możliwości dokonania zakupów w Sklepie.

Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody możesz skontaktować się z punktem obsługi klienta w naszej siedzibie bądź biurze 63-700 Krotoszyn - Konarzew ul. Baszkowska 2. lub wysyłając wiadomość e-mail na adres: biuro@atl-agro.pl. Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Dowiedz się więcej na: Polityka Prywatności

zamknij
ATL-AGRO Zaopatrzenie rolnictwa - Sklep online
Obniżka! Poidło miskowe z obejmą dla bydła Farma Zobacz większe

Poidło miskowe żeliwne dla bydła PM - Marco-Pool

202004FA /03989

Nowy produkt

Poidło dla bydła i koni PM-6, Macro-Pool, duża miska

PRZY ZAKUPIE 3 SZT RABAT - 10,00 zł NA KAŻDE POIDŁO !!! (rabat naliczany w koszyku)

Przed zakupem produktu, lub kilku różnych produktów, proszę o kontakt telefoniczny ze sprzedającym w celu ustalenia kosztów wysyłki (możliwa wysyłka kilku produktów w jednej paczce lub rozdzielenie na 2 mniejsze).

Więcej szczegółów

96,00 zł brutto

-2,00 zł

98,00 zł brutto

Rabaty ilościowe

IlośćRabatOszczędzasz
2 4,00 zł Do 8,00 zł
3 10,00 zł Do 30,00 zł

Więcej informacji

Informacje techniczne:

- Idealne poidło dla bydła
- Miska poidła jest odlana z żeliwa szarego i malowana farbą proszkową na gorąco
- Żeliwo powlekane w ten sposób jest zabezpieczone przed korozją i nie reaguje z wodą ani resztkami paszy pozostawionej przez zwierzęta podczas picia

Przepływ: 5-20 l/min

Przyłącze: 1/2

Kierunek przyłącza: górne

Materiał: Żeliwo

Pojemność : 3 l

Do poidła dostępne są również części zamienne takie jak :

1, sprężyna poidła

2. korpus kompletny z językiem

3. język poidła i oś

4. korpus bez języka

5. uszczelki i zestaw naprawczy (środek poidła)

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Poidło miskowe żeliwne dla bydła PM - Marco-Pool

Poidło miskowe żeliwne dla bydła PM - Marco-Pool

Poidło dla bydła i koni PM-6, Macro-Pool, duża miska

PRZY ZAKUPIE 3 SZT RABAT - 10,00 zł NA KAŻDE POIDŁO !!! (rabat naliczany w koszyku)

Przed zakupem produktu, lub kilku różnych produktów, proszę o kontakt telefoniczny ze sprzedającym w celu ustalenia kosztów wysyłki (możliwa wysyłka kilku produktów w jednej paczce lub rozdzielenie na 2 mniejsze).

Produkty powiązane