Klauzula informacyjna

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

Administrator Danych Osobowych ("Administrator")


Lucyna Musiał, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą Firma Handlowa A.T.L., wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 621 135 70 96, 63-700 Krotoszyn - Konarzew ul. Baszkowska 2.

Dane osobowe i prywatność

Jeśli zamierzasz założyć Konto Użytkownika oraz korzystać z naszych usług, zostaniesz poproszony o podanie nam Twoich danych osobowych.
Twoje dane przetwarzane są przez nas we wskazanych poniżej celach, związanych z funkcjonowaniem Sklepu i świadczeniem usług w nim oferowanych („Usługi”).

Cel przetwarzania:

W zależności od tego, na co się zdecydujesz, może to być:
    - Świadczenie usług oferowanych w Sklepie
    - Realizacja Twoich zamówień
    - Marketing bezpośredni oferowanych usług, inny niż newsletter

Podstawa przetwarzania:

   
- Umowa sprzedaży lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Ciążący na nas obowiązek prawny, np. związany z rachunkowością (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
    - Umowa o świadczenie usług lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony ewentualnych  roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na prowadzeniu marketingu bezpośredniego (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na przetwarzaniu danych w celach analitycznych i statystycznych (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na badaniu satysfakcji klientów (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)

Podanie danych jest dobrowolne, ale w niektórych przypadkach może być konieczne do zawarcia umowy. Skutek niepodania danych w zależności od celu w jakim są podawane:  brak możliwości zarejestrowania się w Sklepie, brak możliwości korzystania z usług Sklepu, brak możliwości dokonania zakupów w Sklepie.

Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody możesz skontaktować się z punktem obsługi klienta w naszej siedzibie bądź biurze 63-700 Krotoszyn - Konarzew ul. Baszkowska 2. lub wysyłając wiadomość e-mail na adres: biuro@atl-agro.pl. Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Dowiedz się więcej na: Polityka Prywatności

zamknij
ATL-AGRO Zaopatrzenie rolnictwa - Sklep online

Kategorie

Promocje

Nowe produkty

KOMPONENTY I SUROWCE PASZOWE Jest 39 produktów.

na stronę
Pokazuje 1 - 12 z 39 elementów
  • Drożdże paszowe alkoholowe, produkt bez GMO. WYSYŁKA 1-3 dni Przed zakupem kilku produktów, proszę o kontakt telefoniczny   (możliwa wysyłka kilku produktów w jednej paczce).Przy zamówieniu min. 1000kg - Dostawa w promieniu około 50 km od siedziby firmy. kod pocztowy 63-700 GRATIS

    3,08 zł
    Dodaj do koszyka Więcej
    Oczekiwanie na dostawę
  • Przed zakupem kilku produktów, proszę o kontakt telefoniczny ze sprzedającym w celu ustalenia kosztów wysyłki (możliwa wysyłka kilku produktów w jednej paczce). WYSYŁKA 1-3 DNI

    12,00 zł
    W magazynie
  • Kreda Pastewna 30kg Przy zakupie 1200 kg dostawa w promieniu 50km od siedziby firmy 63-700 GRATIS Przed zakupem kilku produktów, proszę o kontakt telefoniczny ze sprzedającym w celu ustalenia kosztów wysyłki (możliwa wysyłka kilku produktów w jednej paczce).

    12,50 zł
    W magazynie
  • Przed zakupem kilku produktów, proszę o kontakt telefoniczny ze sprzedającym w celu ustalenia kosztów wysyłki (możliwa wysyłka kilku produktów w jednej paczce).WYSYŁKA 1-3 DNI

    12,50 zł
    W magazynie
  • Lizawki solne dostarczają zwierzętom niezbędnych składników mineralnych, łagodząc ich niedobory, stanowią zapobieganie występowania licznych schorzeń oraz poprawy mleczności.  Przed zakupem kilku produktów, proszę o kontakt telefoniczny ze sprzedającym w celu ustalenia kosztów wysyłki (możliwa wysyłka kilku produktów w jednej paczce).

    13,00 zł
    W magazynie
  • Lizawka solna z mikroelementami BASIC PLUS. Lizawki solne dostarczają zwierzętom niezbędnych składników mineralnych. Przed zakupem kilku produktów, proszę o kontakt telefoniczny ze sprzedającym w celu ustalenia kosztów wysyłki (możliwa wysyłka kilku produktów w jednej paczce).

    14,50 zł
    W magazynie
  • Lizawki solne dostarczają zwierzętom niezbędnych składników mineralnych, łagodząc ich niedobory, stanowią zapobieganie występowania licznych schorzeń oraz poprawy mleczności. Wysyłka 1-3 dni W razie pytań prosimy o kontakt telefoniczny.

    15,50 zł
    W magazynie
  • Electrovit mieszanka uzupełniająca dietetyczna dla bydła, trzody, drobiu. W przypadku chęci zamówienia większej ilości niż posiadamy na sklepie prosimy o kontakt tel. 602 833 100  lub 572 722 077 - Zapobiega odwodnieniu - Dostarcza elektrolitów i energii - Wspomaga regenerację błony śluzowej jelit

    38,00 zł
    W magazynie
  • Wysłodki buraczane suche granulowane niemelasowane.  Przed zakupem kilku produktów, proszę o kontakt telefoniczny ze sprzedającym w celu ustalenia kosztów wysyłki (możliwa wysyłka kilku produktów w jednej paczce)Przy zakupie min. 1 tony  Dostawa w promieniu 50 km od siedziby (63-700) Firmy GRATIS

    43,00 zł
    Dodaj do koszyka Więcej
    Oczekiwanie na dostawę
  • Wysłodki buraczane suche granulowane niemelasowane.  Przy zakupie min. 1 tony  Dostawa w promieniu 50 km od siedziby (63-700) Firmy GRATIS Przed zakupem kilku produktów, proszę o kontakt telefoniczny ze sprzedającym w celu ustalenia kosztów wysyłki (możliwa wysyłka kilku produktów w jednej paczce).

    44,00 zł
    Dodaj do koszyka Więcej
    Oczekiwanie na dostawę
  • DDGS- dla BYDŁA OPASOWEGO I KRÓW MLECZNYCH 27% BIAŁKA. OPAKOWANIE 25KG Przed zakupem kilku produktów, proszę o kontakt telefoniczny ze sprzedającym w celu ustalenia kosztów wysyłki (możliwa wysyłka kilku produktów w jednej paczce). MOŻLIWOŚĆ REZERWACJI TELEFONICZNEJ.

    54,75 zł
    W magazynie
  • SOMATOVET - obniża liczbę komórek somatycznych w mleku krów, przyspiesza procesy regeneracji tkanki nabłonkowej wymienia.Przed zakupem kilku produktów, proszę o kontakt telefoniczny ze sprzedającym w celu ustalenia kosztów wysyłki (możliwa wysyłka kilku produktów w jednej paczce).WYSYŁKA 1-3 DNI

    60,00 zł
    W magazynie
Pokazuje 1 - 12 z 39 elementów